Alkusivu


Aloitussivulla näet hallitsemiesi antureiden tilanteen kertasilmäyksellä. Taulukkoon on merkitty jokaisen anturin viimeisin data ja sen mittausajankohta. Punainen taustaväri kertoo, että kyseisellä anturilla on hälytys. Jos sinulla ei vielä ole yhtään anturia, voit rekisteröidä sellaisen oikeasta yläkulmasta kohdasta "Hallinnoi Humia-laitteita". Tarvitset rekisteröintiin Humia-laitteen mukana tulevan rekisteröintikoodin. Yksittäisen anturin tietoja pääset tarkemmin näkemään klikkaamalla anturin riviä tai nimeä vasemmasta laidasta.


Anturikohtainen sivu


Anturisivulla näet anturin viimeisimmän datan ja graafiset esitykset sekä suhteellisesta kosteudesta että lämpötilasta. Info-painikkeesta pääset muuttamaan anturin tietoja, kuten nimeä ja sijainti. Täällä voit antaa haluamallesi henkilölle vierailijaoikeuden kyseiselle anturille. Asetukset-painikkeesta pääsee muuttamaan anturin asetuksia, kuten hälytysrajoja ja mittausaikoja. Kolmianturisessa Humia-laitteessa keskimmäisen anturin hälytysrajat lasketaan kärki- ja sisäanturin hälytysrajojen keskiarvona.


Hälytyssivu


Anturisivun hälytyspainikkeesta pääsee hälytyssivulle, johon on listattu kaikki anturin antamat hälytykset eli tilanteet jolloin mitattu lämpötila tai kosteus ovat alittaneet tai ylittäneet niille asetut hälytysrajat. Hälytykset voi kuitata, jolloin ne siirtyvät kuitattujen hälytysten joukkoon. Kuittauksen yhteydessä voit jättää kommentin hälytyksen aiheuttajasta ja mahdollisista toimenpiteistä. Kaikki kommentit säilytetään, jolloin jälkikäteen on helppo varmentaa, mitä hälytyksiä ja toimenpiteitä on suoritettu.


Paristosivu


Anturisivun paristosivulta pääsee seuraamaan anturissa olevan litiumpariston jännitettä ja kapasiteettia. Pilvipalvelu laskee oletetun jäljelläolevan käyttöajan. Huomaa, että anturissa olevat alkuperäiset litiumparistot ovat kertakäyttöisiä eikä niitä voi ladata uudelleen. Voit käyttää anturissa myös muita normaaleja AAA-koon litium- tai alkaliparistoja. Anturin käyttöikä riippuu merkittävästi pariston laadusta. Voit käyttää myös ladattavia AAA-koon 1.2V akkuja, mutta tällöin paristojen vaihtoväli jää lyhyeksi.